vennine - kjæreste...

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Levanger Martna. Ganske så gøy der og mange folk. Jeg møtte på utrolig mange venner som jeg ikke har sett på lenge så det var så korselig og se alle sammen igjen. Alle har forandret seg, fått farge på huden og smiler som solen når vi møtes. Men det er enda noe som plager meg. Jeg HATER å vise sånne kjærlighets følelser når jeg er med venner, men når de fort merker det kommer de bort til megog gir meg en god klem. Men så idag så møtte vi jo eksen min.. Det gikk ganske så fint egentlig. Vi såg ikke så mye på hverandre og vi snakket ganske så lite... Men han var mest sammen med vennene sine. De var sammen med oss helt til mamma kom og hentet meg.. Men det jeg tror er at bestevennine mi også liker han.. Siden før vi slo opp så fortalte han meg det at han hadde likt bestevennina mi snart i 1 år. Jeg skal jo akseptere det siden jeg er venn med de begge to. Men jeg nekter å bli vist sammen med de og gå sammen med de! De begge to kommer til å knuste meg helt om de blir sammen men jeg skal komme meg over det uansett hva som skjer. Litt tårer kan komme og det kan bli mye drama. Mange blir nok skuffet og det BLIR jeg.. Vel.. Eksen til vennine er bestevennen min. Vi har vært venner i over 11-12 år snart.. Så når de ble sammen tok jeg det ganske så tungt siden jeg likt han også.. Men så slo de opp mens jeg var sammen med min kjæreste. Men så slo jo vi opp.. Og nå holder jo de på å blir sammen! Selv om jegkan oppføre meg så kan jeg ikke styre meg selv inni meg. Jeg vil bare skrike til jeg jeg sover, jeg vil bare hyle til stemmen forsvinner, jeg vil bare gå bort fra alt sammen og begynte et nytt liv. Jeg hadde verdens beste kjæreste, selv om mange ga ut stygge rykter så brydde vi oss ikke! 

Tumblr_m7jdrdnuw41r3svnso1_500_large

Alt vi gjorde. Alt det du sa til meg. "Jeg elsker deg", "Jeg er glad i deg" alt det! Det varmet inni meg hver eneste gang han sa det til meg. Da jeg satte på fanget hans eller da han lå over meg. Hver gang han tok tak i armen min og dro meg ned til fanget hans. Han la ofte hendene sine på magen min så da flettet jeg fingrene mine i hans. Han ga meg myke kytt både på håret og på panna. De varme og myke leppene hans som jeg fikk kysse på. Den store kroppen hans som jeg kunne klemme på. De gode og varme hendene hans som han la rundt skuldren min. Da jeg ofte fiklet litt med fingrene hans.. eller da jeg sa til han "Vær forsiktig nå". Selv om vi har slått opp så har jeg enda minnene festet i hodet. De slipper ALDRI UT.

Men om vennina mi og han blir sammen så vil de knuste et hjerte til. De vil ikke bare knuste et hjerte men de vil også knuste forholdet. Venneforholdet! Så tenk dere godt om sier jeg bare tenk på de som er rundt dere! Bryr dere deg om hva vi andre vil føle om at dere blir sammen? 

2 kommentarer

Syntes ikke venninna di er så god venninne om hu blir sammen med eksen din.. "/

Adriane - Kommenterer tilbake

02.08.2012 kl.10:36

Uff, jeg hadde ikke taklet at min bestevenn ble kjæreste med eksen min!! ♥♥

Skriv en ny kommentar

thishatethislove

thishatethislove

16, Levanger

Hei! Takk for at du stakk innom bloggen min! Jeg nevner ikke noe om meg selv, hvor gammel jeg er eller hva jeg heter. Jeg er en anonym blogger bak denne bloggen. Jeg skriver om alt som faller meg inn. Bland følelser, meninger, Mot og hva jeg vil gjøre i livet. Keep It Real!

Kategorier

Arkiv

hits