Kjærligheten min

For tiden er jeg bare utrolig deppa og lei meg. Jeg har mistet det som betydde alt for meg, det er borte vekk. Borte fra meg, borte fra drømmene mine og bort fra virkeligheten. Alt vi gjorde kommer aldri til å skje igjen. Det han sa kommer han aldri til å si igjen, jeg kommer aldri til å glemme han. Men det han gjorde kommer jeg til å huske lenge. Ja, jeg og kjæresten min har på en måte gjort det slutt... Det er en lang og komplisert historie. Det var tungt for meg. Utrolig tungt for meg. Jeg kunne ikke beskrive hvordan det var får meg. Det var som om verden gikk under for meg. Alle minnene vi lagde og det vi gjorde sammen. Møttes på byen, snakkes sammen gjennom telefonen, Facebook og skype. Alt sammen.

7653336424_ae69565ec4_large

Weheartit

Hver gang jeg tenker på deg lukker jeg igjen øyene. Jeg klarere ikke å se får meg det som skjedde.. Jeg var borte fra Levanger da det skjedde. Vi kan kanskje reparere det som skjedde men det vil alltid være en ripe igjen. Og den ripen har en stor mening. Jeg hadde det tøft, satt og gråt og snakket med vennene mine. Jeg var så stille, så rolig og alt for trist. Jeg visste ikke helt hvordan jeg skulle klare å gå over dette eller hvordan jeg skulle klare å se han igjen. Men vennene mine ba meg ut, trøstet meg, sa gode ord til meg og prøvde å få meg på andre tanker. Jeg prøvde å vise det men inni meg så klarte de ikke det. Hjerte mitt var totalt knust. Hvordan kunne han sier jeg bare? Hvorfor måtte det ende opp slik? Jeg trodde vi hadde noe, jeg trodde jeg betydde noe. Men jeg tok helt feil! Jeg betydde ingenting etter det han gjorde og etter pausen. Han var der ikke for meg når jeg hadde det tungt, det var bare vennene mine.. Jeg håper han tenker godt gjennom hva han gjorde da han såret meg. Fra første gang han spurte meg har jeg vært glad over å snakke med han og se han. Men nå er alt bare knust. Det kommer aldri til å skje igjen.. Men jeg vil heller vær venn med han enn å bare overse han og vær frekk mot han. Fra første gang jeg såg han så trodde jeg at han var en jævla stygg idiot. Men etter som tiden gikk ble vi bedre kjent og i ble fort gode venner. Jeg begynte å få følelser for han får lenge siden. Vi begynte å kysse men så tok det slutt og vi oppførste oss som bare venner. Men etter en stund fikk jeg en kjæreste. Og mens jeg var sammen med den fyren så begynte jeg og han å kysse igjen. Ja, jeg var utro (Om du skjønner) Jeg måtte slå opp med han. Jeg hadde ikke følelser for han lengere men får den andre. Han spurte meg på samma dag som jeg slo opp med kjæresten min på. Det var litt tungt for meg men jeg hadde vennene mine rundt meg. Hver gang jeg ser han tenker jeg på ripen som skjedde. Den tingen han gjorde mot meg med bestevennina mi. Jeg kan ikke tro det men jeg må få det inn! Det skjedde virkelig. Så nå sitter jeg bare hjemme og hører på denne sangen.

 

Just close your eyes. The sun is going down. You'll be alright. No one can hurt you now. Come morning light. You and I'll be safe and sound

ThisHateThisLove.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

thishatethislove

thishatethislove

16, Levanger

Hei! Takk for at du stakk innom bloggen min! Jeg nevner ikke noe om meg selv, hvor gammel jeg er eller hva jeg heter. Jeg er en anonym blogger bak denne bloggen. Jeg skriver om alt som faller meg inn. Bland følelser, meninger, Mot og hva jeg vil gjøre i livet. Keep It Real!

Kategorier

Arkiv

hits