Kutting !

Jeg har vært gjennom det, prøvd å stoppet meg selv, prøvd å tegnet en sommerfugel på håndleddet mitt. Men jeg klarer det ikke! Jeg vet jeg får masse arr og at folk blir skuffet over det men når man først har gjort det en gang blir det vanskelig å slutte. Men jeg gjør det for å tenke på noe annet! Aldri kutt deg eller skad din egen kropp. Om du syns du er feit eller om du syns du har stygg kropp så må du ikke hate den! Det er din kropp, det er du som leve i den. Jeg har kuttet meg fordi jeg har hatt problemer hjemme, problemer på skolen, blitt mobbet, problemer med kjæresten og vennene mine. Livet er ikke som en ren dans på roser. Man kutter seg jo for å få noe annet å tenke på, eller bare for å visse smerten man har i seg. Men det er ikke noe lurt å gjøre det på en skadelig måte selv om du er trist eller deppe. Du har venner som kan støtt deg, og det finnes mange andre måter å glemme smerten som har satt seg fast i deg. Du ødelegger kroppen din og du gjør vennene dine bekymret og mye mer + at det blir mye styr rundt deg. Jeg gjorde det en gang mens jeg snakket med vennina. Dagen etter så fant noen av vennene mine det ut siden jeg gikk med en t-shorte og alle sto rundt meg og lurte på hva jeg hadde gjort. Mye snakk, mye stress, og mye styr! Jeg klarte ikke å stå der og få så mye spørsmål rundt meg. Alt surret rundt i hode mitt, magen min knøt seg og hjerte mitt dunket helt oppi halsen på meg. Tårene mine ville presse seg på og jeg måtte vekk. Jeg klarte ikke flere spørsmål. Alle sammen ville ha svar fra meg, men det var umulig å svare på alle sammen. Jeg ville ikke svare på noen. Det eneste jeg ville rope var Fuck off. Men jeg turte ikke, jeg hadde ikke nok mot. Til slutt så klarte jeg å løpe inn til jentedoen helt til timen ringte inn og resten av dagen ble jeg bare helt stille. Hånden min er kanskje ikke verdens fineste men det er fult av minner på den. Når jeg blir stor og er deppe kan jeg bare se på hånden min. Da kan jeg se tilbake på da jeg hadde det tungt. Jeg hater ikke hånden min, eller kroppen min. Jeg vil ikke forandre på noe på kroppen min! jeg skryter ikke, men jeg har lært meg ting. Føst så spiste jeg ikke siden jeg syns jeg for tykk, jeg gikk nesten bare i stoe klær siden jeg ville ikke at folk skulle se kroppen min. Jeg dusjet ikke i gymmene siden jeg liker ikke å vise meg naken og det hater jeg enda!  Jeg hater å vise meg naken foran andre. Men jeg har en kropp! 

 Tumblr_m7f768tus61rulp4do1_500_large

Ingen er Normale men alle er perfekte. Det mange som ikke syns det selv, men da sier jeg! Ikke hat kroppen din eller gjemm den. Det er bare din kropp og det er bare du som styrer den! Ingen andre kan, bare du som eier den. Jeg har hatet kroppen min utrolig lenge, prøvd å gjemt den, prøvd å forandert den. Men jeg skal ikke forandre på noe! Så lenge du er deg selv er det som teller. Det er ikke alltid utseende som teller, men det er det inndre som teller. Om du har massa arr på kroppen, tynn og bleik, og ingen liker deg så ikke prøv å forandre på noe. La det bare gå videre! Du blir jo forander oppover årene. Det har alle sammen blitt! Selv jeg har blitt forandert! Tro meg. Jeg har forandert meg utrolig mye gjennom årene selv om jeg ikke har vist det selv men mange har sakt det. Og nå vet jeg det! Kuttene har mening, jeg er meg selv og prøver å leve som den jeg er! 

 Men ALDRI prøv å kutt deg! Ikke gjør det får å være tøff eller for å få oppmerksomhet! 

ThisHateThisLove.

10 kommentarer

åå:( utrolig bra skrevet!
utrolig bra skrevet ! stay strong <3

Julie Ingvaldsen

20.07.2012 kl.23:03

herregud, du er sinnsykt flink til å skrive! I tillegg er det veldig bra og modig at du skriver dette♥ RESPEKT!
Du er flink til å skrive assa!:D

Leah - Kommenterer tilbake

21.07.2012 kl.10:56

bra skrevet!!
bra skrevet!

JennyTherese

21.07.2012 kl.13:41

bra skrevet av deg..<3
Bra skrevet, og fint at du ikke holder det inni deg, men deler det med oss :-)
Trist å lese at du hadde det så tungt med deg selv, men godt å lese at du ikke vil forandre noe ved din kropp og at du prøver å heller være stolt av den! Det er tross alt det som er det viktigste! :D

eirin

01.08.2012 kl.23:02

<3 fint skreve, jm ! ;) <3

Skriv en ny kommentar

thishatethislove

thishatethislove

16, Levanger

Hei! Takk for at du stakk innom bloggen min! Jeg nevner ikke noe om meg selv, hvor gammel jeg er eller hva jeg heter. Jeg er en anonym blogger bak denne bloggen. Jeg skriver om alt som faller meg inn. Bland følelser, meninger, Mot og hva jeg vil gjøre i livet. Keep It Real!

Kategorier

Arkiv

hits